Wednesday, August 5, 2009

Tengah fikir nak letak tajuk apa

Aku tengah fikir tentang urusan kerja yang belum selesai minggu ni.
Aku juga tengah berfikir tentang MTV World Stage kt Sunway Lagoon 15hb ni.
Aku juga tengah berfikir tentang road tax kereta aku yang akan tamat pada hari raya kedua.
Aku juga tengah berfikir tentang anak-anak jiran aku yang nakal itu.
Aku juga tengah berfikir nak tulis apa kat blog ni.
Aku juga tengah berfikir nak beli kasut futsal baru.
Aku juga tengah berfikir nak beli lense baru untuk kamera aku.

Aku juga tengah berfikir kenapa aku rasa macam sedang jatuh cinta pandang pertama sejak minggu lepas.
Lu orang boleh fikir untuk aku tak bagaimana aku nak mengorat gadis?

Sebab asyik aku je fikir, lu orang tak fikir ke aku ni tak reti mengorat?

Betul aku tak tipu.

16 comments:

  1. senyumla dulu...agak2 ada tindak balas kimia, baru bergerak!
    tapi kalau berani, terus tegur pun okeh..

    ReplyDelete
  2. kehadapan kekanda pet yg disayangi,

    jgn lupa duit raya adindamu ini..

    hahahahahaa

    ReplyDelete
  3. gua dah agak dah, mesti tgh tangkap ciintan ni

    ReplyDelete
  4. hahaha. gud luck je lah weyh. hehe

    ReplyDelete
  5. sape plak yg jd mangsa baru lu nih bro? hehe...

    ReplyDelete
  6. anon:Dh kenal serba sedikit daa..senyum tu perkara biasa..haha

    faryn:lupa nak letak dlm list..ok adik faryn.!duit raya rm1 je..haha

    dani:Oii..oi..gua pun ada perasaan nk bercinta mcm lu jgk bai..haha.

    tam:Wish je bai?kasi la duit gua nk dating ni..hehe

    kejora:Oit..mana de jue..ni ikhlas ni..baru nk cuba blaja ngorat..hehe

    ReplyDelete
  7. 1st step:
    belanje gua minum boleh?

    2nd step:
    borak-pang-pung-pang-kau-bayar-aku-blah.

    ReplyDelete
  8. lu jatuh cinta pandang pertama.ckup lu pandang udah.

    ReplyDelete
  9. mahu pecah kepala dibuatnya ni..

    ReplyDelete
  10. gua pon dh agk die dah tangkap cintan dani!!hahahaha..

    1st-senyum2..borak2..ajk lunch same2..

    2nd-ajk lpk di hari weekend...tngk wayang ke...

    lalalalalala...

    klu jadi jgn lupa bwk jmpe ktorg!

    ReplyDelete
  11. ko try je..mana tau tuk ko minah tu hehehe

    ReplyDelete
  12. owh tgh jatuh cintan..

    patutla tak tau nak letak tajuk apa kat blog tehehehe..

    ReplyDelete
  13. hahaa..
    ada orang tgh jato chentaaaaaaaaaaa!

    aku jua begitu..
    :D

    senang aje..
    senyum da biasa kan?
    cuba ko wat2 lawak..
    pmpuan suka laki buat lawak tau..

    antaranya:
    "agak2 bila kita leh kapel?"
    ---> lawak nabil..

    klo dia bg respon baek, caya la lu bro!

    ReplyDelete
  14. wohoo...
    pet is in lurve... X8juta kali...

    haha... bg gua la... layan cam kawan je... xyah nak neves2, kontrol macho etc...
    lgpon she's da one u nak spent the rest of your life wif... xyah nak belagak cam prince charming la hape la... sbb at the end of da day, ak xla perfect n die pon same kan....

    lagipon kalo da ade chemistry, xyah ayat2 da... pinang trus...

    ayat pick-up yg gua pling tensyen...
    assalamualaikum, kalo xjawab berdosa...
    wtf... xde idea lain ke bai... :D

    ReplyDelete
  15. bekam:Step2 tu berkesan x bro?Siot lu..haha.

    kuwe:Pandang je?Takkan pandang je smp melepas?hehe

    ammosham:Kepala gua lg pecah fikir ni..hmmm

    budak hijau:Belum dpt lg..xmula ngorat lg..hehe..tah dpt tah tidak..haha

    samaira:Mungkin juga..@ mungkin tidak..hehe..

    wanita itu:Tak de tajuk yg sesuai nk letak..ada idea?hehe

    epalejau:Sama ye?hehe..itu nabil je bole pakai..langsung dia dpt awek cun..

    labelle:Lu pny idea bole tahan..pinang trus la ok?kalu dia tolak..gua pinang lu..haha.

    ReplyDelete
  16. anda patut tgk 3R mgu lepas
    dia ajar pickup line utk lelaki pemalu...hahahah

    ReplyDelete