Monday, September 7, 2009

Sepatutnya bab-bab cuti ni,semua negeri perlu bersatu.

Baru balik dari kampung awal pagi tadi. Tapi sekarang dah ada kat office. Mata aku dah confirm-confirm berat nak bukak. Dalam tempoh 2 jam ni, rasa macam bilik TV tu duk memanggil-manggil aku. Aku tau ada negeri yang cuti hari ni sempena Nuzul Quran. Memang berselimut lagi orang-orang yang bercuti hari ni. Pemalas.

Apasal la Kuchai Lama tak masuk dalam peta negeri Selangor.

Aku mahu sambung tido.

13 comments:

  1. perak cuti pett. tapi aku hari2 keja jugak. so sama ja dgn hang. silalah jangan berduka lara. ohh~

    ReplyDelete
  2. JB pun keje (swasta lah kan).
    cuti isnin memang syurga bukan? hehe

    ReplyDelete
  3. aku sokong,dh la opis aku ni sempadan s'gor..

    ReplyDelete
  4. pet

    bila free mau berbuka sama2

    datang lah area ampang dan bawak duit banyak2

    ReplyDelete
  5. anas:kalu KL cuti,Isnin memang aku masih ada di kampung..huhu.

    dewajiwa:Monday blues beb..bapak bosan keje hari Isnin..haha.

    hanie:nk kena gigit telinga..grr..

    crazylabelle:lu cuti je la..ponteng ke apa..senang je..hehe.

    bekam:sempadan?kira xbernasib baik la lu ni..haha.

    faryn:biasala..skali skala..haha.

    iamstradustmesti lu dh rindu wa..haha..jom rr,minggu ni kita arrge..

    epalejau:MC je la..dpt cuti..hehe

    ReplyDelete
  6. Aku pun kerja juga lar pett. Walaupun aku berkerja dinegeri selangor..
    doll!!

    ReplyDelete
  7. wa ade satu penyakit yg serius...
    wa kalo kne sekola, wa rse mcm nk cuti... klo cuti pla... rse mcm nk sekola... ish3...

    ReplyDelete
  8. Cheras ada yg selangor ada yang KL pelik.

    ReplyDelete
  9. nana:apsal ko kena keje gak..kena buang daerah ke apa?haha.

    crazylabelle:Lu ni kena campak lombong tiap2 pagi..br x mls..haha.

    al-farouque:Tu la psal..gua lg xfhm sbb bkn org KL@Selngor..hehe

    ReplyDelete