Friday, September 4, 2009

Kekasihku Pisau Cukur

"Sayang...lepas i belikan you kasut baru,you jalan makin seksi la. Minyak wangi you memang wangi semerbak sampai i termimpi-mimpikan you. Badan you pun dah cantik, gebu, tak bercalar. Petang ni you kena ikut i balik kampung jumpa mak i ok?"



Perbualan romantik aku dengan kereta aku tadi.
Dari semalam aku kasi dia shopping. Separuh gaji dah settle untuk dia sorang je. Kereta aku memang pisau cukur!Huh!


Esok punya sahur aku dah ada kat kampung.(Senyum)

(Senyum lagi sekali)

13 comments:

  1. wakaka kete upenyerr keke
    oppss abg pet nk lik kg ekk kim salam mak ekk hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...ingatkan ape tadi..

    ReplyDelete
  3. slmt balik kg..
    mg selamat dlm perjalanan..
    jgn asyik nk berangan jek...
    hahahaah!

    ReplyDelete
  4. selamat balik kampung ye abang pett. i tak dapat ikut. nak buat lemang.


    ahahaha. kereta tu jugak yg dicintainya ;p

    ReplyDelete
  5. alaaaaaa..
    baru nak frust.
    igtkan awek betul dia tadi..
    muahaha..

    ReplyDelete
  6. psssttt pett!

    aku perasan ada marka tengah ngorat hang ler... woohohoho phewittt. aku nampak sih.

    tahun depan confirm ko ada kekasih.


    yg benar,
    diva yg busybody xD

    ReplyDelete
  7. belle..jom doa pett kawen thn depan..


    ahhaaha

    ReplyDelete
  8. pett esok sahur kat nasir fairus jom. hahaha

    ReplyDelete
  9. wa call lappy wa bebi...
    u panggil kete lu sayang...

    haha... due2 same gile...
    cume wa comel... xpe...

    ReplyDelete
  10. ini kes bukan pisau cukurlah, tapi dipanggil nyiru (rujuk peribahasa kecil tapak tangan nyiru ditadahkan). sebab dia terima je apa dibagi. kan? sian 'awek' tu dituduh. haha.

    lain kalau yang jenis tiap-tiap hari meragam. merengek nak enjin baru ke. minyak brek selalu ke. atau tayar baru selalu ke. pergh. rabak~

    ReplyDelete
  11. cukur blk si pencukur itu! bakar bakar bakar dia!!!! hahaaha..

    me 1st time here..welcome to my blog k ;)

    ReplyDelete
  12. samaira:keta la..kalu org aku xkasik romantik sgt camtu.haha

    ~0~:jgn pikir negatif..haha.

    cara ross:TQ Lois Lane..haha.

    hanie:TQ..bereh.

    belle:ok cyg..haha..wat lemang lebih skit.

    dewajiwa:kalu meragam..kawin lain la beb..kasik tukar terus..haha

    epalejau:Jgn berebut kasih syg dgn keta aku..hahaha.

    belle:Awal sgt la ko doakan aku ada awek.lg 3thn la..haha

    faryn:ni sorg lg..xmau la thn depan..3thn lg daa..hehe

    anas:Macam xsempat jmp ja..haha

    crazylabelle:Comel lu x setanding keta wa..haha

    mybreakfastclub:Welcome2..kalu bakar wa nk naik ape?haha.

    ReplyDelete