Tuesday, March 24, 2009

Lepas ni hisap rokok kena sembunyi-sembunyi

Iklan yang bagus untuk perokok. Patut orang Malaysia buat macam ni bila tengok orang hisap rokok. Lepas ni memang aku hisap rokok dalam bilik je.


video

***Aku bercadang nak berhenti,tapi bila lepak,takkan aku nak gigit straw plak. Gigil tangan gua kalau camtu. Tunggu aku kawen nanti la,baru berhenti. Boleh sayang?haha.

15 comments:

  1. aku rasa imej dekat kotak sekarang pun agak menakutkan..

    serius. dalam banyak banyak, aku berani pilih gambar kaki je. yang mulut, paru-paru, otak semua, terlampau ganas aku rasa.

    ReplyDelete
  2. malaysia kena ada iklan macam ni!

    ReplyDelete
  3. Farid:Aku sanggup beli rokok batang ja,xpyh tengok kotak rokok tu.haha.

    Anas:Aku tunggu hang buat la.Amik aku jadi pelakon.ok?hehe

    ReplyDelete
  4. kalau sempat kahwin sebelum mati akibat keracunan tar lah

    KALAU SEMPAT

    yang tak pernah hisap rokok,
    dila cute

    ReplyDelete
  5. hahaha...
    cute gile iklan ni.
    ;))
    kalu ciki kena cani misti cuak nak mampos.

    btw, Tunggu aku kawen nanti la,baru berhenti. Boleh sayang? <-- ni pehal ciki rase niat cam ala2 pervert je ni?? hahahah... =))

    ReplyDelete
  6. haha. sumpah pedih kott. terus bace yassin pastu ade orang menangis. haha.

    *ps ; new reader. :)*

    ReplyDelete
  7. syg,kita dating kat surau eh...
    agak2 u nak berasap tu,ramai sket jemaah nak tlg bacakan yasin...
    lalalalalala

    ReplyDelete
  8. entri untuk bakal bini ke...? :P

    ReplyDelete
  9. Dila:Sempat kalu hg kawen ngn aku..ok?haha.

    cikinet:Kalu wat camtu baru takut nk isap rokok.haha..hmmm,pervert?mana ada..hehe

    adilahalim:Terbaik kan?haha.Tq for yr comment..cewah..speaking.haha.

    faryn:Nape xdating kt kubur je u..lagi senang,gali siap2...haha.

    budak hijau:entry utk aweks2 aku..boleh?haha.nk dating ngn aku x?

    ReplyDelete
  10. mak aih, dah bersayang2? wtf!

    ahhh aku tau sgt!
    ni mesti awek hotpants baju pink haritu..celaka la lu, gua tak tau pun lu seludup no dia senyap2..

    lu dah calar ego gua ni..cubaan meranapkan ego gua.gua cuma harap lu bahagia je..hati terguris takpe yg penting kwn gembira.

    muliakan hati gua?
    jgn lupa belanja gua chickchop!

    ReplyDelete
  11. Hahahaha...nti aku praktikkan utk ko...lalalalalalalala

    ReplyDelete
  12. dani:Ala..lu nie cam tau2 je..dah org bagi num,tak sopan la kalau gua x msj2.haha.Hot x?hehe.

    kejora:Try la buat..aku nak tengok..hahaha.Ada brani?

    ReplyDelete
  13. brader..jgn goyang dgn iklan2 tu semua...kita kan perokok yg tegar..huh!

    ReplyDelete
  14. Anonymous:Gua tau sapa lu..Ok2...lagipun rokok banyak dpt free. Rugi x hisap.haha.

    ReplyDelete
  15. nak mintak link post ni boleh?
    serious best!

    ReplyDelete