Tuesday, July 28, 2009

Ingat senang ke nak jatuh cinta

Orang itu ada. Mamat tu pun ada. Member aku pun semua ada sorang satu. Mamat muka pecah rumah tu pun boleh ada. Pakcik cleaner tu pun ada. Orang tua yang nak mampus lagi seminggu dua pun ada 2-3 orang. Yang muka kacak pun ada pasang 4-5 orang. Yang dah berbini pun tak lepas peluang pasang sorang dua. Yang banyak duit lagi senang dapat. Yang tak berduit lebat pun boleh ada. Lu orang pun mesti ada kan?


Kadang-kadang terasa mahu ada awek. Amacam ni?

21 comments:

  1. uik pett..awat sedih benar ayat hang ni...relax lah..aku tahu..ko ade kan..sajer tak nak ngaku...xpe2..nanti ko kenal kan dengan aku eik????

    ReplyDelete
  2. ehem ehem..
    awek ikano kan ada..ahahaha

    ReplyDelete
  3. Ceker ayam:Oi..lu agak2 la..gua kalu dah ada,mesti lu dh lama tau..lu je yg xbgtau dh ada awek..ciss!

    Faryn:Cik adik cyg..awek Harvey Norman la..mana ada dh..aritu x berani nk ngorat..haha.

    ReplyDelete
  4. ok. bagi no. Nnti i tolong passing dekat mana2 awek yg keseorangan.hukk..hukk..

    **beb, single more better dari ber'pertner' habiskan duit.hihiee..tp, kdg2 best jugak. Nnti i tolong yer..=p

    ReplyDelete
  5. Nana:Single is better..but not forever la..single pun duit cepat habis..hehe..ishh..xpe la..wat susah2 je nak rekomen..xpela..malu la..(tinggalkan num talipon di facebook i k..haha).

    ReplyDelete
  6. haha... kalo lu boring sgt... lu amek anak angkat la... angkat gua... xyah susah2 jaga... bg duit je ckup... nnti pndai2 la gua jaga diriku sendiri...

    p/s: awek Harvey Norman... awek ikano... pramugari....
    apsal taste lu kat awek kijer customer service je... haha....
    lu musti ingat, diorg senyum2 bkan sbb tergoda kat lu, tp nak jual brg... okek...

    ReplyDelete
  7. labelle:Lu jd anak angkat gua?Comot & nakal?apsal x jadi awek angkat je?haha.
    Awek2 tu rupany memberi senyuman menggoda secara x ikhlas.ciss.

    ReplyDelete
  8. err..iklan mencari jodoh ke nih? lalalalala..

    ReplyDelete
  9. kejora:Bukan ajue,ni nota cinta seorang jantan kesunyian..haha

    anas:..alamak..gua pun loser la beb..hg geng ngn aku la..orang sekampung..(Dani & Farid xleh geng,depa ada marka dah.haha)

    ReplyDelete
  10. lain kali selitkan nama aku sekali dalam iklan ni

    pet & ely mencari teman hidup

    baru cara

    ReplyDelete
  11. wahahaha... xley bla...
    apsal xletak photo saiz paspot n resume, kelayakan, skill, keistemewaan, ciri2 wanita pilihan...

    * n paling ptg... fotokopi buku bank simpanan yang amount terakhir...

    ReplyDelete
  12. elly:Lupa plak ko ngn aku sama kapal..ok..aku xkan lupakan ko bila berbicara tentang cinta..haha.

    labelle:Kalu letak gbr penuh,nti lu jatuh hati ngn gua..ciri2 rahsia..kalu comot pun ok jgk..haha.yg last tu x brape berkenan gua nk letak.ciss!

    ReplyDelete
  13. haha... tu blom gua nak suro ltak acc sspn utk anak2, asb, mlm, loan serta kwsp...

    banyak gile gua komen kat blog lu... musti lu bosan kan... haha... cool2... masalahnye sume kwan2 online gua xde... yg 3d tu jgn harap la, die punye skema tahap labi2...

    gua sepi bagaikan pepohon nyiur melambai2...

    ReplyDelete
  14. labelle:Lu pun ada talent buat sajak la..haha..byk account kena tarok ni..kalu buhsan &sepi lu gi jogging 10-20km shari,gua slalu buat camtu..haha.

    ReplyDelete
  15. sadis tol ayat ko..
    cari2..jgn xcari..

    ReplyDelete
  16. haha.. gua penyajak? pergh... xtercapai akalku... tp xpe la nnti gua try... n lu jd inspirasi gua (sbb lu punye idea kan...)
    tajuk die "ak seekor rambut kembang"...
    pergh... briliant la... masterpiece...

    ReplyDelete
  17. wahhh! mcm ade yg dah tertambat hati je nampaknye? haha

    ReplyDelete
  18. wan:Gua x reti cari...lu tlg gua cari bro..haha.

    labelle:gua tggu sajak lu tu..deal..haha..tajuk dia stylo kan?hehe

    dani:oi..oi..sapa oi..gossip je tu bai..lu jgn percaya berita kt TV..haha.

    belle:Vin dh ada balak Penang berbulu dada...dia xmau kt aku dh..haha.

    ReplyDelete
  19. aisehh..
    nk awek cri la awek.
    ahaha.

    ReplyDelete